S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Osobní údaje
Podmínky ochrany osobních údajů
 
PODMÍNKY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Filip Schneedörfler
Podskalí 2864/4, 46601 Jablonec nad Nisou,
identifikační číslo: 07617461
zapsané v obchodním rejstříku vedeném Magistrátem města Jablonec nad Nisou
pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese
 

1. JAKÉ OSOBNÍ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁM

Abych mohl zpracovat vaši objednávku, potřebuji od vás poskytnout určité informace jako je vaše jméno, emailová adresa, fakturační adresa, doručovací adresa, telefonní číslo.

Zpracovávám pouze údaje, které mi sami poskytnete. Poskytujete-li mi osobní údaje třetích osob, je vaší povinností informovat o tom dotyčnou osobu a zajistit si její souhlas s těmito podmínkami ochrany osobních údajů.

Při návštěvě mého internetového obchodu může dojít také ke shromažďování informací jako je např. IP adresa, operační systém, datum a čas přístupu do internetového obchodu, délka setrvání na stránkách internetového obchodu, prohlížené a vyhledávané zboží. Automaticky dochází také ke zpracování Cookies.

Pro zachování maximální bezpečnosti osobních údajů, jsou tyto ukládané informace anonymní a nepřístupné jakékoli další osobě.

 

2. PROČ SHROMAŽĎUJI A ZPRACOVÁVÁM VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE

V souladu s právními předpisy shromažďuji a zpracovávám vaše osobní údaje z následujících důvodů:

  • vyřízení vaší objednávky – potvrzení a řádné doručení;
  • zodpovězení vašich dotazů;
  • kontaktování zákazníka v případě nesrovnalostí (delší doba doručení, nedostatečný počet zboží na skladě apod.);
  • poskytnutí zákaznické podpory;
  • vedení vašeho zákaznického účtu, pokud se pro tuto možnost rozhodnete, za účelem zjednodušení vašich případných příštích objednávek (tyto údaje můžete měnit, nebo požádat o zrušení uživatelského účtu).
  • uchování pro účely vedení daňové evidence, a účely kontroly orgánů veřejné moci.

Většinu vašich osobních údajů zpracovávám pouze k tomu, abych mohlo dojít k uzavření kupní smlouvy mezi mnou a kupujícím. Jakmile je tato smlouva uzavřena, údaje slouží k řádnému doručení vámi zakoupeného zboží.

Pro účely obchodního sdělení užívám vaše osobní údaje jen po vašem předchozím souhlasu. Tento souhlas ale můžete kdykoli odvolat.

 

3. PŘEDÁVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ TŘETÍM STRANÁM

K předávání osobních údajů třetí straně dochází pouze při doručování zboží, a to dopravci. Dopravci předáváme doručovací adresu ve znění, které jste vyplnili při vytvoření objednávky nebo při registraci, případně kterou jste nám sdělili elektronickou poštou. Dopravce je oprávněn s těmito údaji operovat pouze v nezbytně nutném rozsahu pro řádné doručení zboží.

 

4. DOBA ZPRACOVÁNÍ A ULOŽENÍ VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Vaše osobní údaje uchovávám pouze pro dobu nezbytně nutnou ke zpracování a doručení vaší objednávky dle mých zásad popsaných v Podmínkách ochrany osobních údajů a Všeobecných obchodních podmínkách. Mám však také povinnost uchovávat tyto informace, abych dodržela své zákonné a regulační povinnosti. Obecně si uchovávám data po období 10 let.

 

5. ZABEZPEČENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Vaše osobní údaje jsou bezpečně uložené. Pro zaručení bezpečného uložení vašich osobních údajů, jsem provedl všechna nutná opatření technického i organizačního rázu. Opatření jsou pravidelně aktualizována.

 

6. VAŠE PRÁVA

V souvislosti s ochranou vašich osobních údajů máte následující práva:

  • právo na přístup k informacím: Máte právo na přístup k veškerým námi zpracovávaným informacím a právo vyžádat si kopie veškerých námi zpracovávaných osobních informací. V případě tohoto požadavku mě prosím kontaktujte pomocí kontaktních údajů uvedených níže.
  • právo na změnu, úpravu, omezení, odstranění: Máte také právo na změnu, úpravu, omezení nebo vymazání vašich údajů. Změnu, úpravu, omezení nebo vymazání provedu na vyžádání (viz níže uvedené kontaktní údaje), s výjimkou okolností, kdy jsem povinna ukládat údaje z právních důvodů (např. faktury).
  • právo vznést námitku: Máte právo podat námitku proti (i) zpracování některých vašich informací na základě oprávněných zájmů a (ii) obdržení marketingových sdělení po poskytnutí vašeho výslovného souhlasu s jejich obdržením. V takových případech vymažu vaše osobní údaje, pokud nemám přesvědčivé a oprávněné důvody k tomu, aby byly tyto informace nadále uchovány, nebo pokud je to nutné z právních důvodů.
  • právo na stížnost: budete-li mít pocit, že vaše osobní údaje zpracovávám protiprávně, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů. Vždy ale doporučuji obrátit se nejprve na mě prostřednictvím níže uvedených kontaktech.

 

7.JAK MĚ KONTAKTOVAT

Pro účely zákona EU o ochraně osobních údajů jsem já, Filip Schneedörfler, správcem vašich osobních údajů. Máte-li jakékoli dotazy nebo obavy, můžete se na mě obrátit na emailové adrese gamewa-koralky@email.cz nebo tel. čísle +420 601 333 533.

NzBmN